Målare i Luleå

Behöver du en målare i Luleå? Hör av dig till oss så får du den hjälp du behöver. Vi utför många olika typer av måleriarbeten både invändigt och utvändigt.

Fasadmålning

Vi hjälper dig med professionell fasadmålning oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller bostadsrättsförening i hele Luleå. En fasadmålning gör inte bara fastigheten ett lyft utseendemässigt utan skyddar även mot väder och vind. Därför är det viktigt att det grundläggande arbetet utförs på ett korrekt sätt.

En målning av fasaden är mest optimal under maj-aug, men det går även bra på hösten. Kyla och fukt kan dock påverka resultatet negativt.

Inomhusmålning

Vi utför alla typer av inomhusmålningar på alla underlag i alla typer av rum. Vi hjälper dig gärna med att hitta inspiration och nya idéer för att få ditt utrymme så bra som möjligt.

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Är du fastighetsägare och vill få hjälp med att exempevis måla om trapphus eller flera lägenheter? Kontakta oss för en samlad offert!

Fönstermålning och tapetsering

Det är inte väggar och fasad som behöver målas om. Även fönsterkarmar slits med tiden och behöver målas om.

Ofta används tapeter istället för målarfärg. Vi hjälper dig gärna med tapetsering av utrymmen med. Läs mer om tapetsering.

Offert & kontakt

Vill du ha vår hjälp? Tveka inte att kontakta oss. Här kan du skicka en offert. Du kan även nå oss direkt på telefon 070 600 53 15 eller via e-post Yoelboman@live.se.